Què Fem

La principal missió de l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia és donar recolzament especialitzat a aquelles persones que han patit una agressió discriminatòria, basada en l’homofòbia, la bifòbia o la transfòbia. Prestem atenció jurídica integral especialitzada, acompanyament en el procés de denúncia i al llarg del procediment judicial, així com a assistència i acompanyament psicològic especialitzat.

Servei Jurídic

Els nostres advocats i advocades poden estudiar el teu cas, acompanyar-te en el procés de denúncia i assistir-te jurídicament.

Atenció Psicològica

Qui ha patit una agressió poden necessitar assesoría psicoloògica i acompanyament especialitzat per a recuperar-se.

Formació

Formem per a detectar la violència, l'odi, la discriminació i les agressions que tenen un component discriminatori.

Denúncia Online

Davant qualsevol tipus d’agressió no dubtes en denunciar-lo. Estem ací per a ajudar-te. Quan rebem la teua denúncia, estudiarem el cas i ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible.

Articles Destacats

Segueix l’actualitat de l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia. Notícies i informació d’interés sobre la erradicació de la violència contra lesbianes, gais, bisexuals i persones trans i intersexuals

Necessitem la teua Ajuda

Col·labora amb Nosaltres

Si desitges col·laborar, realitza una donació o participa.

L’observatori necessita tots els recursos possibles. Tu pots ser part de la nostra causa. Ajuda’ns a ajudar. Pots ajudar a sostindre econòmicamente l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia realitzant una donació.

COL·LABORA AMB NOSALTRES

Subscriu-te a la Newsletter

Rep butlletins amb l’actualitat de l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia

Accepte la Política de Privacitat