L’Observatori

L’Observatori Valencià contra la LGTBfobia és un instrument de caràcter social per a la erradicació de la violència contra lesbianes, gais, bisexuals i persones trans i intersexuals i la atenció jurídica i psicològica especialitzada de les víctimes de delictes d’odi per motius de orientació sexual i identitat o expressió de gènere que tenen lloc en la Comunitat Valenciana.

La nostra principal missió és donar recolzament especialitzat a aquelles persones que han patit una agressió discriminatòria, basada en l’homofòbia, la bifòbia o la transfòbia. Prestem atenció jurídica integral especialitzada, acompanyament en el procés de denúncia i al llarg del procediment judicial, així com a assistència i acompanyament psicològic especialitzat. Amb la finalitat de registrar i analitzar la situació de l’homofòbia, bifòbia i transfòbia en la Comunitat Valenciana, registrem cada incident d’odi del qual tenim coneixement, bé a través de les denúncies que ens arriben o a través dels sistemes de registre d’Universitats, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Fiscalia, Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana o mitjans de comunicació.

L’Observatori Valencià contra la LGTBfobia aquestá format per persones especialitzades, voluntàries o treballadores, juristes, policies i psicòlogues, que presten una atenció continuada a víctimes d’una agresió per la seua orientació o identitat de gènere.

Així mateix, l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia realitza informes i publicacions, ponències, formació a forces i cossos de seguretat, seminaris i diferents activitats de sensibilització per a la erradicació de la violència que pateixen les persones per ser lesbianes, bisexuals, persones trans o intersexuals.

Servei Jurídic

Els nostres advocats i advocades poden estudiar el teu cas, acompanyar-te en el procés de denúncia i assistir-te jurídicament.

Atenció Psicològica

Qui ha patit una agressió poden necessitar assesoría psicoloògica i acompanyament especialitzat per a recuperar-se.

Formació

Formem per a detectar la violència, l'odi, la discriminació i les agressions que tenen un component discriminatori.

Necessitem la teua Ajuda

Col·labora amb Nosaltres

Si desitges col·laborar, realitza una donació o participa.

L’observatori necessita tots els recursos possibles. Tu pots ser part de la nostra causa. Ajuda’ns a ajudar. Pots ajudar a sostindre econòmicamente l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia realitzant una donació.

COL·LABORA AMB NOSALTRES

Subscriu-te a la Newsletter

Rep butlletins amb l’actualitat de l’Observatori Valencià contra la LGTBfobia

Acepto la Política de Privacidad